Zorgt u voor de koffie, dan zorgen wij voor de taart

 

NEWDIRECTIONS

 

newDirections, een verzameling van mooie projecten en bijzondere mensen in de breedste zin van het facilitaire werkveld.

 

Creatief organisatieadvies en concepting

newDirections is een specialist binnen het creatieve organisatieadvies van facilitaire en daaraan gelieerde organisaties. We willen tevens een aanjager zijn van veranderingen, Anders Denken en Werken en innovatie en concepting. Diverse spraakmakende projecten zijn afgerond of lopen en bevinden zich veelal op het snijvlak van primair en facilitair proces en hebben vaak een relatie met de mensomgeving in gebouwen. Veel projecten van newDirections spelen zich af binnen het gebied van huisvesting, vastgoed, kantoorconcepten, kantoorinrichting, facilitair tekenwerk en organisatieadvies. En daarnaast uiteraard de advisering op basis van de mogelijkheden van genoemde onderwerpen voor het primaire proces.

 

Facilitair advies, Interim Management en Service Centres

newDirections biedt een integraal pakket van advies-, interim- en uitvoeringswerk binnen facilitaire en daaraan gelieerde organisaties. Tevens zijn we de kwaliteitsdenker binnen de uitvoering van diverse facilitaire projecten. De uitvoering, de kastplankproducten, het interim-werk, de projecten, de wetgeving, de regels, de kwaliteit en meer van deze aspecten. Als gevolg van de advisering of de algemene omstandigheden binnen organisaties is er vaak behoefte aan tijdelijk personeel. Voor het implementeren van een verandering of een systeem, tot het opzetten van een archief, het opstellen van handboeken, het verzorgen van het Service Centre en nog vele andere voorkomende zaken. newDirections biedt hier uitkomst door het beschikbaar stellen van tijdelijke krachten die werkzaamheden verrichten met het kwaliteitsvirus van newDirections.

 

Werving, Selectie en Mensbegeleiding

newDirections wil een specialist zijn binnen de niche van “werving, selectie en mensbegeleiding” binnen het facilitaire werkterrein. Een kwaliteitsspeler in deze niche in de facilitaire markt. Het betreft hier de begeleiding van opdrachtgevers en personeel op facilitair HBO niveau en het maken van de match tussen die twee. Ook is persoonlijke begeleiding van het personeel aan de orde middels coaching, opleiding en training. Met het productenpalet dat onze consultants kunnen afdekken zijn we al snel een onderneming binnen het facilitaire werkterrein in de breedste zin van het woord. Daarbij wil en kan newDirections de verzorgende moeder zijn, waar deling, training, opvang, overleg, kennisdeling kan plaatsvinden en waar alle centrale en bureautaken worden uitgevoerd.

 

ALTIJD VERFRISSEND, NOOIT SAAI! SAMEN OP PAD!

 

Wilt u weten hoe newDirections denkt en werkt, neem dan contact op. Een afspraak is snel gemaakt.  

newDirections, tel. 0317 - 42 66 00.

En voor meer informatie over onze aanpak, de mensen die bij ons werken en de projecten die we gedaan hebben, kunt u uiteraard ook verder kijken op deze website.