Deze newFilm delen? linkedin

newDirections Corporate Film

 

Onze wereld is altijd in ‘beweging’. Dat is geen nieuws. Van ’oud denken’ naar ‘nieuw denken’. Waarachtig een fase. Kijken we naar Kondratiev, dan hebben we nog wel een jaar of 10 te gaan voordat het weer is zoals het was. Maar wat is en was? Het mag helder zijn dat  kortetermijndenken niet meer past. Maar het leven vraagt (al zijn we de laatste jaren steeds meer vergeten) gewoon om aandacht voor mensen. Met een menselijke ‘maat’ en van global-denken naar lokaal-denken. Jongeren willen niet zweven en zwerven. Ze willen een club waar ze erbij horen, aandacht en kennis krijgen, wanneer zij het willen of als het nodig is.

 

Proces bij Klant
Waar het ons echt om gaat, zijn de mooie processen die we meemaken bij al onze klanten, waar wij aan mogen bijdragen. Met onze persoonlijke en vakinhoudelijke kwaliteiten en ons individuele specialisme. Dus eerst de mensen, met een focus op verbinding en kennis en dan op de achtergrond die verblijfplek newDirections.

Bekijk onze film om meer te leren over de inhoud van onze projecten en de wijze waarop we vraagstukken en context van organisaties benaderen. Kijk ook verder dan de film en zie de rest van onze site, waaronder onze producten en projecten, maar ook de rest van onze films en niet te vergeten: ontmoet onze crew. Meer informatie? Een afspraak is snel gemaakt.

 

Lees hier ons laatste nieuwsbericht over 'newDirections OnTheMove'.

 

'Omdat we werken zoals we zijn, zijn we goed in wat we doen.'