Dit newNieuws delen? linkedin

Eerste editie FM Square succesvol

De initiatiefnemers van het FM Square kijken tevreden terug op de eerste ‘editie’ van het FM Square (themaplein Facility Management) op PROVADA van 4, 5, en 6 juni jl.

 

Het FM Square heeft met een inhoudelijk sterk programma, bestaande uit lezingen, discussies en interactie, een visitekaartje afgegeven voor het vakgebied Facility Management tijdens PROVADA. De initiatiefnemers van dit nieuwe themaplein (Ahrend, Facilicom, newDirections, Planon, Sodexo en Twynstra Gudde) wilden duidelijk maken dat er kansen liggen voor beide werelden als men van elkaars kwaliteiten gebruik gaat maken. Want tijden veranderen en zowel de FM- als de vastgoedwereld kunnen een bijdrage leveren aan deze veranderende wereld. Daarvoor is het wel noodzakelijk dat beide werelden de ogen openen en ‘anders’ leren denken.

 

De opzet om met elkaar een gastvrije ontmoetingsplek te creëren voor de Vastgoed- én Facility Manager, om zo elkaar en elkaars vakgebied beter te leren kennen, is geslaagd.

Een initiatief dat de komende jaren verder uitgebouwd gaat worden. Want het verder verbreden van relaties vraagt tenslotte om lange termijnvisie en -denken.

 

Op naar een tweede editie van het FM Square tijdens Provada 2014!

 

 

Blijf op de hoogte! Volg het FM Square op:

Twitter: https://twitter.com/FM_square

Facebook: https://www.facebook.com/fmsquareprovada