Dit newNieuws delen? linkedin

newDirections steunt Make-A-Wish Nederland

newDirections doneert een cheque aan Make-A-Wish Nederland en zorgt er op deze manier voor dat de grootste wensen worden gerealiseerd van kinderen tussen 3 en 18 jaar oud met een levensbedreigende ziekte. newDirections en Make-A-Wish Nederland (www.makeawishnederland.org) streven hetzelfde doel na: beide organisaties werken vanuit de gedachte dat de mens centraal staat.

newDirections maakt wensen van opdrachtgevers in het facilitaire werkveld inzichtelijk. Ze verdiept zich daarbij in het ‘zijn’ van de klantorganisatie en zoekt flexibele en waarde-toevoegende oplossingen. Met een sterk team dat op professionele wijze zorgvuldig alle stappen in het proces begeleidt en volgt, worden wensen vervuld en maatwerk geleverd. Er wordt nieuw perspectief voor klantorganisaties geboden op alle gebieden van goed facilitair beheer. Dit zorgt voor een positieve invloed die newDirections graag deelt! Op 23 mei heeft Will Huls, directeur van newDirections daarom een cheque overhandigt aan Jannemieke Knijn en Anneke Boek, vrijwilligers van Make-A-Wish Nederland regio Gelderland.

 

Make-a-Wish Nederland verdiept zich in de wens en in het kind.  Door een team van professionele vrijwilligers, die zorgvuldig alle stappen in het proces begeleidt en volgt, kan een wens in vervulling gaan. Omdat het om een unieke wens gaat wordt er maatwerk geleverd. De wensvervulling geeft nieuw perspectief en biedt een langdurend effect. Het laat het kind weer gewoon kind zijn en door dit positieve effect wordt  de eigen kracht weer aangewakkerd.

 

In beide organisaties is het sterke team de motor om een proces goed te laten verlopen en is het resultaat veel blije gezichten!