Dit product delen? linkedin

Concepting Kantoor

Huisvesting, gebouwen en inrichting zijn de kreten waar het vaak om draait bij organisaties. Directies en architecten weten vaak maar al te goed hoe deze middelen in te zetten en ze vorm te geven. De grote vraag is dan alleen nog of het een mooi gebouw is of een goed gebouw. Een goed gebouw is het naar ons idee pas als de organisatie in zijn volle breedte zich na een aantal jaren goed kan “roeren” in die technische omgeving van de huisvesting. Hierbij komen zaken als marketing, branding, gevoel, plezier, omstandigheden en welzijn aan de orde. Pas als al de genoemde zaken positief beoordeeld kunnen worden door de gehele organisatie, is er sprake van een goed gebouw.

 

newDirections laat het mogelijk bestaande of reeds ontworpen gebouw “het” gebouw, en creëert een binnen-omgeving die aansluit bij of juist totaal anders is dan het gebouw. Maar een binnen-omgeving die wel naadloos aansluit bij de cultuur en de waarden en normen van het bedrijf voor de komende periode.

 

Zo ontstaan soms vreemde dingen als Woonkeukens, Geen restaurant. En combikantoren. Een geheel betonnen binnenkant.  Harde vloeren en zachte wanden. Geen werkplekken maar relaxplekken. Geen beveiliging maar “openheid”. Teveel om op te noemen, maar elk ding weer passend bij die ene organisatie op dat moment in die fase. We moeten niet schromen om opnieuw te ontdekken ten koste van het bestaande. Uit schaarste en creatie ontstaan de mooiste dingen.

 

Met name aan de kant van deze concepting heeft newDirections in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de rol van creator en projectparticipant. Er is kennis van concepten en inrichting in relatie tot kwaliteit, functionaliteit en toepassing.

 

ALS DRAGEND ONDERDEEL VAN VERANDERING OF EEN UITING VAN HET ZIJN

 
< Terug naar het overzicht.