Dit product delen? linkedin

Concepting Retail

Plek en Inrichting zijn de kreten waar het vaak om draait bij retail-organisaties. Directies en architecten weten vaak maar al te goed hoe deze middelen in te zetten en ze vorm te geven. De grote vraag is dan alleen nog of het een mooi gebouw is of een goede plek voor verkoop. Een goed gebouw is het naar ons idee pas als de organisatie en haar klant in zijn volle breedte zich direct goed kan “roeren” in die technische omgeving van de huisvesting. Hierbij komen zaken als marketing, branding, gevoel, plezier, omstandigheden en welzijn aan de orde.

 

newDirections laat het mogelijk bestaande of reeds ontworpen gebouw “het” gebouw, en creëert een binnen-omgeving die aansluit bij of juist totaal anders is dan het gebouw. Maar een binnen-omgeving die wel naadloos aansluit bij de cultuur en de waarden en normen van het bedrijf en dat wat passend is bij Branding, Klant en Verkoop.

 

Zo ontstaan soms vreemde dingen als een geheel betonnen binnenkant. Harde vloeren en zachte wanden. Een open gevel of juist heel gesloten. Geen beveiliging maar “openheid”. Teveel om op te noemen, maar elk ding weer passend bij die ene organisatie op dat moment in die fase. We moeten niet schromen om opnieuw te ontdekken ten koste van het bestaande. Uit schaarste en creatie ontstaan de mooiste dingen.

 

Met name aan de kant van deze concepting heeft newDirections in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de rol van creator en projectparticipant. Er is kennis van concepten en inrichting in relatie tot kwaliteit, functionaliteit en toepassing.

 

ALS DRAGEND ONDERDEEL VAN VERANDERING OF EEN UITING VAN HET ZIJN

 
< Terug naar het overzicht.