Dit product delen? linkedin

Werving en Selectie

newDirections is gespecialiseerd in Werving & Selectie en Mensbegeleiding in de niche van Facilitair Management specifiek op Middel en Hoger Management niveau.

 

Ken je opdrachtgever, ken je kandidaat! Matchen is mensenwerk. Het goed kunnen spreken met de kandidaten, in de ogen kunnen kijken, kunnen doorvragen. Het kleinste detail op tafel krijgen. Vakkennis bij de kandidaat is een vereiste, maar wie de kandidaat echt als persoon is zal de uiteindelijke doorslag geven. Wat zijn de persoonlijke kwaliteiten, hoe belangrijk is sfeer, wat is het aanpassingsvermogen, waar liggen grenzen. Wie ben je en wil je zijn in deze wereld. Met de juiste begeleiding van newDirections, zowel tijdens de procedure als na plaatsing, daar waar nodig.

 

EEN SCHERPE BLIK ROND HET CV

 

Uiteindelijk gaat het om de juiste kandidaat in de juiste functie bij het juiste bedrijf!

 

Veranderende tijden en veranderende context rond de uitvoering van facilitaire diensten vraagt om specifieke menskwaliteit naast vakinhoudelijke kwaliteit. En hier menen wij een echte toegevoegde waarde te leveren, de Menskant. De juiste combinatie van jarenlange facilitaire en personele kennis zorgt voor een gedegen aanpak van de Werving & Selectie procedures.

Een procedure omtrent aanname van personeel vergt tijd. Met onze uitgebreide, open en eerlijke benadering van Werving & Selectie kunnen wij u die tijd besparen!

 

DE BLIK NAAR BUITEN!

 
< Terug naar het overzicht.